Tureal membru APRA

Tureal membru APRA

Category : Fără categorie

TUREAL STEERING SOLUTIONS – RECONDITIONARI CASETE DE DIRECTIE, este primul membru din Romania acceptat in APRA Europe.

Tureal stering in Apra

 

“TUREAL STEERING SOLUTIONS”, primul membru din Romania in Asociatia Internationala a Remanufacturatorilor din Industria Auto.

Cea mai mare asociatie din lume din industria remanufacturarii, APRA, dupa analizarea intregului proces de reparatii, a fluxului tehnologic, a documentatiei pusa la dispozitie si a calitatii muncii prestate a acceptat Tureal Steering Solutions ca membru cu drepturi depline in Automotive Parts Remanufacturers Association. De mentionat si subliniat este ca Tureal Steering Solutions este prima societate din Romania acceptata in APRA.

Pentru clientii nostri avantajele sunt ca si pentru societatea noastra de natura:

  • economica – avem acces la o retea de piese si componente mai ieftine;
  • tehnologica – acces la marile retele de reparatii ale lumii pentru schimbare de informatii si tehnologie;
  • inovatoare – acces la software si diagnoze de ultima generatie cu grad de pionierat pentru tara noastra si regiune.

Doar implicarea, seriozitatea si devotamentul intregii echipe a facut posibil acest lucru. Multumim pe aceasta cale echipei TUREAL care prin mentinerea unui grad inalt de profesionalism si a unei pasiuni pentru munca prestata a pus umarul la aceasta reusita majora si importanta nu doar pentru societatea noastra ci a devenit deschizator de drumuri si pentru alte societati din Romania.

Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata si ii asiguram si pe aceasta cale ca vom pastra ridicate standardele calitatii si orientarea catre satisfactia clientului investind continuu in tehnologie si scolarizare pentru beneficiul comun al unor lucrari de mare calitate.


1 Comment

DOREL GRAB

21 martie 2018 at 4:18 pm

FELICITARI INTREGII ECHIPE TUREAL REPARATII CASETE DE DIRECTIE! SUNT FOARTE MANDRU DE VOI!

SUNA ACUM!