REMANDAY 2018

REMANDAY – 12 APRILIE  2018

Cele mai mari Asociatii cu profil remanufacturare din intreaga lume (insumand mii de companii private cu cativa sute de mii de angajati, au hotarat sa se inceapa sarbatorirea “REMAN DAY” – Ziua Mondiala a Reconditionatorilor (www.remanday.org) incepand cu acest an pe data de 12 Aprilie! Evenimentul se doreste sa devina cel mai important militant pentru educarea publicului larg cu privire la Impactul Remanufacturarii asupra mediului inconjurator!

Tureal Steering Solutions, o societate comerciala ce se ocupa cu reconditionarea casetelor de directie si a pompelor de servodirectie este prima societate din Romania ce s-a inscris in sarbatorirea acestei zile si organizeaza un eveniment de amploare la sediul societatii  din Strada Artarului nr. 49, Sector 1, Bucuresti incepand cu ora 10:00. Mentionam ca suntem cel mai mare reconditionator de profil din Balcani, ca suntem constienti, si dorim sa promovam publicului larg, de beneficiile majore aduse mediului inconjurator, economiei locale si nationale si prin profilul industrei in care activam asiguram recalificarea si specializarea fortei de munca, fiind o motivatie de prim rang sa continuam ce am inceput si sa aducem in paralel cu strategia noastra de dezvoltare, tehnologia si metodele de lucru cele mai putin poluante. La eveniment vor participa mai multe organizatii ecologice din tara, reprezentanti ai autoritatilor ce reglementeaza domeniul in care activam, reprezentanti media din Romania, Anglia, Statele Unite si altii. Noi urmeaza sa invitam si membri ai institutiilor de invatamant, reprezentanti Europeni cunoscuti pentru suportul lor pentru economia circulara etc.

 

Deoarece accesul se face pe baza de invitatie, daca doriti sa participati va rugam sa ne adresati un mail receptie@tureal.ro care sa cuprinda pe langa datele dv de conctact complete si motivul pentru care doriti sa participati la REMAN DAY!

 

Pe scurt evenimentul consta intr-un dineu, o prezentare a profilului remanufacturarii la nivel national, European si international, cateva discursuri sustinute de reprezentanti ai organizatiilor ecologice ce-si prezinta proiectele aflate in desfasurare, un discurs al reprezentantului companiei noastre ce in linii mari va arata beneficiile industriei remanufacturarii, a celor “4R” si cum se imbina strategia UE si ONU pentru remanufacturare in contextul economiei circulare si desigur,  o vizita in atelierele unde se reconditioneaza casetele de directie. Pentru o atmosfera mai placuta pe tot parcursul evenimentului se vor servi aperitive facute de o echipa de maestri bucatari, vom asculta o muzica buna, se va extrage un castigator la tombola pentru cei ce vor dori sa participe si vor raspunde la un test scris cu intrebari din cele prezentate si vom avea parte de multe surpize placate, inlcusiv de cate un cadou pentru fiecare participant. Ca si organizare evenimentul are loc in aer liber in 10 zone de lounge cu tematici diferite si in 4 corturi in care vor rula pe monitoare documentare ce prezinta efecte pozitive si negative asupra mediului inconjurator si vor exista pliante si bannere de informare si educare a publicului larg ce vor expune beneficiile folosirii produselor remanufacturate de orice natura nu numai din industria auto.

 


SUNA ACUM!